Rohkema info nägemiseks:

EESTI DEMOGRAAFIA ASSOTSIATSIOON MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 102; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI DEMOGRAAFIA ASSOTSIATSIOON kohta arvamuslugu!"

EESTI DEMOGRAAFIA ASSOTSIATSIOON MTÜ hetkeolukord

Juba 102 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulunduslik akadeemiline teadusühendus

EESTI DEMOGRAAFIA ASSOTSIATSIOON 2022. a. majandusaasta aruande tegevusaruanne

Eesti Demograafia Assotsiatsioon (EDA) on asutatud 1986. aastal mittetulunduslikkuse põhimõttel tegutseva ühinguna ja registreeritud (ümberregistreeritud) 1989 (1994).

Kooskõlas Mittetulundusühingute seaduse ning Teadus- ja arendustegevuse korralduse seadusega on EDA 1998. aastast olnud kantud mittetulundusühingute registrisse.

EDA põhitegevus kulges 2022. aastal jätkuvalt heategevuslikel eesmärkidel kolmes põhisuunas: korralised rahvastikuteaduslikud ettekandekoosolekud ja teabeseminarid; 1.

rahvastikualane teaduslik- ja andmemetodoloogiline tegevus ning teadussidemete 2.

arendamine; rahvastikualaste andmekogude täiendamine ja haldamine.

3.

2022. aastal toimusid järgnevad ettekandekoosolekud, olulised esinemised ja sündmused: 16. märtsil koostöös Eesti Demograafia Assotsiatsiooniga korraldati Saksa demograafiaseltsi (DGD) aastakonverents, mis oli pühendatud Berliini müüri langemise aastatpäevale ja oli virtuaalne sündmus. Luule Sakkeus tegi ettekande Eesti Demograafia

Assotsiatsioonist. EDA esindajatena võtsid konverentsist osa Leen Rahnu ja Allan Puur (teemal „Demographic integration of migrant population: the evidence from fertility and family change among Russian migrants in Estonia“) ning Liili Abuladze ja Luule Sakkeus (teema „Everyday activity limitations, death and social networks of middle-aged and older

Estonians“).

6. aprillil toimus esimene Eesti ja Poola demograafide seminar, virtuaalne sündmus.

Ettekande tegi TLÜ teadur Liili Abuladze teemal „Social network effects on survival among middle-aged and older population“.

10. mail toimus Eesti ja Poola demograafide teine seminar, virtuaalne sündmus.

Ettekande tegid TLÜ vanemteadur ja Louvaini ülikooli emeriitprofessor Michel Poulain ja

TLÜ teadur Anne Herm teemal „Who reach 105 years and survive above among Belgian oldest?“.

10.-12. augustil korraldati koostöös TLÜ Ühiskonnateaduste instituudi Eesti demograafia keskusega teadusseminar Varnjas. Seminari programm hõlmas peamiselt jooksvate tegevuste alaseid sisuettekandeid ja ideekorjet Eesti demograafia keskuse uue rühmagrandi taotluse koostamiseks.

17. augustil toimunud EDA ettekandekoosolekul, TLÜ M-552, esines ettekandega teemal „Revolutionary transition: Inheritance change and fertility decline“ Marc Goñi Trafah, kes on Bergeni ülikooli kaasprofessor majandusteaduse alal.

9. novembril toimunud EDA ettekandekoosolekul, TLÜ M-552, tutvustasid rahvastikuteaduse professor Allan Puur ja doktorant Sanan Abdullayev uurimistööd

EESTI DEMOGRAAFIA ASSOTSIATSIOON MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.